Meny 20 & 21 okt

Förrätt:

-Sotad gravad lax med forellrom, soya emulsion samt sallad på fänkål, gurka och sjögräs 135:- Dryckestips: Lo sparviere, Italien

-Slät soppa på Karl-Johan svamp serveras med västerbottenroyale och rökt Rådjur 139:- Dryckestips: Noble vines, pinot noir, USA

Varmrätt:

-Hälleflundra serveras med getost- och rödbetsrulle, potatis, rödvinssås samt savoykål 395:- Dryckestips:Bridlewood, Pinot noir, USA

-Svensk Oxfilé med bakad rotselleri, friterad selleri, timbal på brynt silverlök- & svamp duxelle samt tryffelsmör och oxssvanssky serveras med Wretas potatis 399:- Dryckestips:La Regia Specula, Italien

-Hamburgare på nötkött från Bjursunds slakteri serveras med tryffelmajo, ruccola, brynt lök, ost, pancetta samt klyftpotatis med hyvlad parmesan 185:- Dryckestips: Wreta lager, vår egen öl.

Dessert

-Lakrits pannacotta och jordgubbssorbet serveras med mangosalsa smaksatt med chili, lemoncurd och minimaränger 125:- Dryckestips:Sauternes, Frankrike

-Lokala ostar med granskottssylt 99:- Dryckestips:Muscat di frontignan, 20 ans, Frankrike

Vänligen informera oss eventuella allergier!

Boka rum direkt eller kontakta oss för bokning av paket