Meny 18 aug

Förrätter:

-Sotad gravad lax med forellrom och soya emulsion samt sallad på fänkål, gurka och sjögräs 135:-

-Wretas skaldjursröra på hembakat bröd toppad med sikrom 145:-

Varmrätter:

-Halmrökt Röding med mangold och vitvinssås med forellrom samt crudité på rödbeta serveras med färskpotatis 325:-

-Kalvytter brynt i vitlöks talg, rostad jordärtskocka och puré på jordärtskocka smaksatt med tryffel samt friterad jordärtskocka serveras med Wretas potatis och oxssvanssky 355:-

-Hamburgare på nötkött från Bjursunds slakteri med tryffelmajo, ruccola, , brynt lök, cheddar, pancetta samt klyftpotatis med hyvlad parmesan 175:-

Dessert:

-Rabarberpannacotta med vitchokladmousse och lime maräng samt mynta is 125:-

-Lokala ostar med granskott sylt 99:-

 

Boka rum direkt eller kontakta oss för bokning av paket