Meny helgen 17 nov (16 nov abonerat)

Förrätt:Jordärtskocksoppa med kallrökt lax , forellrom, friterad jordärtskocka, kavringskrutonger, krasse

Varmrätt:Hjortytterfilé med terrine på svamp och potatis toppad med friterad svartkål, sås smaksatt med chili och lime, pack choy och harri cote verte.

Dessert:Lakritspannacotte, färskostsorbet, Chokladkaka, nyponsås, oxalis

 Pris 595 kr för 3-rätters menyn.

 

Vegetariskt:Jordärtskocksoppa med tofu, vegetarisk caviar, friterad jordärtskocka, kavringskrutonger, krasse

Varmrätt:Helbakad rotselleri med terrine på svamp och potatis toppad med friterad svartkål, sås smaksatt med chili och lime, pack choy och harri cote verte.

Dessert:Lakritspannacotta, färskostsorbet, Chokladkaka, nyponsås, oxalis

 Pris 595 kr för 3-rätters menyn.

Barnmat

Våra egna pannkakor med hemkokt sylt och grädde 85:- L

Wretas barnburgare med ost, klyftpotatis, tomat, gurka, sallad 95:- Går att få gluten och laktosfri

Boka rum direkt eller kontakta oss för bokning av paket