2 maj föreläsning & mat. Den dolda sanningen om Palmemordet.

Författaren och Palmeforskaren Claes Hedberg kommer till Wreta onsdag den 2 maj.

Han berättar om sin bok En oväntad vändning och ger en sensationell förklaring till vad som egentligen ägde rum, varför och hur det gick till under mordnatten i Stockholm 1986.

Berättelsen om århundradets brott är inte bara oväntad. Den är chockerande! Den förändrar den svenska historieskrivningen. ”Vi har matats med officiell bild som är förljugen”, menar Claes. Bilden har präntats in i vårt medvetande i över 32 år. Lögnen har därmed blivit en sanning. Mörkläggning, desinformation och vilseledande åtgärder har präglat hela Palmeutredningen, som kostat närmare TRE miljarder. Hemligheten är sekretessbelagd i 70 år. ”Nu är det dags att reagera!  Låt oss föreslå riksdagen att tillsätta en opartisk Sanningskommission som går till botten med Palmedramat”. Hotade vittnen och åsidosatta mordutredare har flitigt uppvaktat Claes sedan boken gavs ut 2017.

Under kvällen får vi ta del av Claes väl underbyggda teori. Hypoteser blandas med klara fakta, som få av oss hört talas om. Sammantaget kommer pusselbitarna kommer på plats.

Du garanteras en intressant föreläsning innan det är dags för Niklas att servera en delikat middag från vår egen Fine dining i Kiladalen.

Tid: 18:00                                                                                                Plats: Wreta Gestgifveri

Boka redan nu: Evenemanget kostar 295:- kronor inklusive varmrätt samt kaffe och kaka. Boendepaket: övernattning del i dubbel, varmrätt, föreläsning, frukost 795:-/person. Dryck tillkommer. Boka hos Wreta på info@wreta.nu eller 0155-72022.

Väl mött!

Boka rum direkt eller kontakta oss för bokning av paket